Agenda

11-6,  Jongste Jeugddag (Fi
15-6,  Ouder-Kind training
22-6,  Moeder-Kind toernooi
hele agenda >


Vandaag jarig

Mees van der Heiden
Annick de Jong

Statistieken

woensdag 4 mei 2016
Aantal leden (info) 474
Nu online 36
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 82,7%
25-4
Meivakantie en trainingen

Van 25 april tot en met 8 mei is het meivakantie in Waddinxveen. Tijdens de vakantie zijn er geen trainingen tenzij de trainer anders heeft afgesproken met het team. Fijne vakantie!
[ ..lees meer ]
17-4
Hoe te handelen bij onweer!

In ons land hebben we vaak te maken met wisselvallig weer en bijbehorende weersverwachtingen. .  Maar hoe te handelen.....? De hockeybond KNHB heeft er op zijn website bijgaand artikel en advies over geplaatst. Wij bevelen iedereen aan om het artikel in de bijlage te lezen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: KNHB Onweer en hockey.pdf
10-4
Opzeggen lidmaatschap

Natuurlijk hopen we dat zo min mogelijk leden hun lidmaatschap zullen opzeggen. Mocht u dit echter wel willen doen dat wijzen we u erop dat dit vóór 1 mei moet gebeuren. Opzeggingen na 1 mei hebben voor het komende seizoen contributie verplichtingen. Opzeggen kan via ledenadministratie@hcwaddinxveen.nl
29-3
Scheidsrechtersjasjes

Onze jasjes voor de scheidsrechters hangen voortaan netjes op een verrijdbaar kledingrek. Het kledingrek staat in de bestuurskamer, maar tijdens wedstrijden in de gang. Het vriendelijke verzoek aan alle scheidsrechters is om deze jasjes tijdens de wedstrijden te dragen en weer op te hangen na de wedstrijd.

[ ..lees meer ]
19-3
Young Umpire Challenge 2016

Zondag 19 juni aanstaande vindt hét event voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar) plaats: de Young Umpire Challenge 2016. Een dag vol leerzame en inspirerende workshops die jonge scheidsrechters een stap verder helpen. Sommige deelnemers krijgen daarnaast de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen.
[ ..lees meer ]
1-3
Interpolis NK SHOOT OUT 2016

Het Interpolis NK SHOOT OUT is voor spelers en keepers tot en met 16 jaar.
Per club worden er 2 jongens en 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster geplaatst voor de districtsfinales. Op 16 mei 2016 vinden deze districtsfinales in Pijnacker plaats van 9.30 tot 13.00 uur. Alle clubkampioenen strijden tijdens de
[ ..lees meer ]
23-11
HCW fietskratje......nu te Koop!

Hoe leuk is dit.....fietsen met je eigen HCW fietskrat. Heb je geen geschikte fiets dan staat het ook superleuk in de kamer en kun je het gebruiken om spullen leuk in op te bergen. Hoe dan ook, de HCW kratjes zijn leverbaar en te bestellen via:
[ ..lees meer ]
12-10
Meer info over HCW app

Wat zijn de mogelijkheden van de HCW app, lees in de bijlage hoe je nog meer uit de app kunt halen!

Bijlage: HCW app.pdf
3-10
Gebruiksaanwijziging HCW scorebord

Beste leden,
Van de Rabobank heeft HCW een scorebord cadeau gekregen. Vandaag is het opgehangen.
Hier even de gebruiksaanwijzing:
Achter de bar bij de lichtschakelaars van het clubgebouw zit een extra schakelaar met een lichtje in het midden.
Als je deze omzet is het scorebord actief.
[ ..lees meer ]
3-9
Rent-a-Bartender

Kan/wil je je bardiensten niet invullen……..
Wanneer je een bardienst niet kan nakomen of geen zin hebt, dan ben je verplicht om zelf voor vervanging te zorgen. Het niet invullen van je bardiensten leidt tot een geldboete... en zover hoef je het niet laten komen, want: je kunt proberen met een mede-lid te ruilen;
[ ..lees meer ]

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors