Agenda

De agenda is vandaag leeg.
hele agenda >


Vandaag jarig

Er is niemand jarig vandaag

Statistieken

vrijdag 30 januari 2015
Aantal leden (info) 457
Nu online 8
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 74,4%


Zaalhockey informatie


30-1
Midwintercompetitie landelijk afgelast

Helaas heeft de KNHB door de weersomstandigheden moeten besluiten de midwintercompetitie voor zaterdag 31 januari landelijk af te lasten.
27-1
Einde zaalseizoen

Het zaalseizoen loopt ten einde. Daarmee ook de zaaltrainingen. Om onduidelijkheid en speculatie te voorkomen, de zaaltrainingen lopen door tot en met vrijdag 30 januari . Deze week zijn er dus gewoon zaaltrainingen.
[ ..lees meer ]
16-1
Europa Cup toernooi Zaalhockey in het Topsportcentrum in Rotterdam

De tijd vliegt – het zaalhockeyseizoen zit er al weer bijna op. Het district Zuid-Holland, en de regio Rotterdam in het bijzonder, mochten/mogen zich verheugen op een aantal top-zaalhockeyevenementen. Zo waren er in de kerstvakantie de topjeugdtoernooien van Ring Pass, was/is de complete hoofdklasse in Rotterdam (op 10 en 17 januari) en is er
[ ..lees meer ]
15-1
Go4Hockey twee daagse is komende zomer bij HCW

Ben jij op de Go4Hockey clinic 2014 geweest? Vond je het ook zo leuk en vindt je het leuk om twee dagen lang met ons aan de slag te gaan om je vaardigheden te verbeteren. Of was je niet bij de clinic maar wil je twee sociale, leerzame en leuke dagen beleven, dan is dit helemaal iets voor jou!

[ ..lees meer ]
23-11
Trainingsschema zaal

Er is een aangepast trainingsschema voor de periode december en januari. Alle teams trainen wekelijks één keer in de zaal en één keer op het veld. In de bijlage vind je het trainingsschema. Dit schema gaat in op maandag 1 december .
 

[ ..lees meer ]


Bijlage: hcw_trainingschema_zaal_1415_v6.pdf
21-11
United World Games

De UWG is gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk en organiseert dit jaar voor de elfde keer het megasportevenement voor jonge sporters met dezelfde naam, namelijk de United World Games 2015 .
De wedstrijden van de sporters uit tal van landen voor tal van sporten vinden plaats in het Eurostadion van Klagenfurt aan de Wörthersee in Karintië.
[ ..lees meer ]

Lidnummer
Wachtwoord
wachtwoord vergeten?
Hoofdsponsors
Sponsors