Agenda

11-6,  Jongste Jeugddag (Fi
15-6,  Ouder-Kind training
22-6,  Moeder-Kind toernooi
hele agenda >


Vandaag jarig

Er is niemand jarig vandaag

Statistieken

donderdag 26 mei 2016
Aantal leden (info) 478
Nu online 22
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 82,6%
24-5
5 juni Rabo SuperSunday!

Natuurlijk hadden jullie deze dag allang in de agenda staan, dit wil je toch niet missen.....!!
[ ..lees meer ]
24-5
Statuten wijziging op 5 juni!

BELANGRIJK!! STATUTEN WIJZIGING HCW, GOEDKEURING DOOR LEDEN
Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben gelezen heeft HCW van de KNHB de verplichting gekregen haar statuten aan te passen. Voor deze aanpassing hebben wij een goedkeuring nodig van 33% van onze leden.
[ ..lees meer ]
24-5
Geen HCW zonder vrijwilligers

Wellicht denkt u dat HCW vanzelf zo goed draait maar dat is alleen maar door de inzet van geweldige vrijwilligers. U begrijpt dat willen we graag doorzetten.......helaas zijn er wel een aantal vrijwilligers die na jaren inzet te kennen hebben gegeven te stoppen. Die functies moeten natuurlijk wel weer vervuld worden. Bijv. teams kunnen
[ ..lees meer ]
24-5
Algemene Ledenvergadering 15 juni 2016

Het bestuur van HC Waddinxveen nodigt u graag uit voor de algemene ledenvergadering op 15 juni a.s. Deze vergadering zal om 20.00 uur van start gaan in ons eigen clubhuis. De agenda voor deze vergadering volgt later.
[ ..lees meer ]
22-5
Nieuw leven voor uw gebruikte sport/hockeykleding!

Zoals jullie bij eerdere oproepen hebben gezien zamelt Boudewijn Rip (oud HCW voorzitter) (sport) kleding en gebruikte hockeymaterialen in voor een kindertehuis in Kenia. Naar aanleiding van zo'n oproep hebben flink wat ouders van HCW gereageerd. Hierbij de foto's om te zien dat de kinderen er heel blij mee zijn en er ook direct mee aan de gang
[ ..lees meer ]
22-5
HCW G1 Kampioen!!

Tot het laatst was het superspannend maar HCW G1 heeft gelukkig het kampioenschap binnen kunnen halen. De spelers vierden de overwinning na de wedstrijd met champagne en taart. Supergoed gedaan en de felicitaties voor dit team. Natuurlijk zullen ook zij gehuldigd worden tijdens Super Sunday op 5 juni.
20-5
EHBO dozen gevuld door Apotheek van den Dries

We willen de EHBO-dozen natuurlijk zo min mogelijk gebruiken maar zijn wel enorm blij dat dhr van den Dries van Alphega apotheek van den Dries aan de Zuidplaslaan in Waddinxveen, als sponsorbijdrage aan HCW onze EHBO koffers weer heeft aangevuld. We kunnen weer het veilig het veld op. Ook kunt u apotheek van den Dries volgen op
[ ..lees meer ]
20-5
Aanpassingen in arbitrageplan

Het bestuur heeft op 18 mei 2016 het Arbitrageplan 2.0 vastgesteld. Naast een aantal tekstuele aanpassingen is in het Arbitrageplan opgenomen dat opgelegde boetes binnen één maand moeten worden betaald. Het bestuur hoopt echter dat iedere scheidsrechter haar/zijn verantwoordelijkheid neemt en dat boetes en eventuele schorsingen
[ ..lees meer ]
17-5
3 leden door naar Finale NK Shout outs

Trots op deze 3 kanjers!! Stijn, Fleur en Bram zijn door naar de Finale NK S hout outs in Den Bosch!
[ ..lees meer ]
10-5
Gevonden hockeyballen

Liggen er nog hockeyballen van HCW in je hockeytas of tussen je hockeyspullen? Gooi ze dan terug in de ballencontainers van HCW.

[ ..lees meer ]
17-4
Hoe te handelen bij onweer!

In ons land hebben we vaak te maken met wisselvallig weer en bijbehorende weersverwachtingen. .  Maar hoe te handelen.....? De hockeybond KNHB heeft er op zijn website bijgaand artikel en advies over geplaatst. Wij bevelen iedereen aan om het artikel in de bijlage te lezen.
[ ..lees meer ]


Bijlage: KNHB Onweer en hockey.pdf
29-3
Scheidsrechtersjasjes

Onze jasjes voor de scheidsrechters hangen voortaan netjes op een verrijdbaar kledingrek. Het kledingrek staat in de bestuurskamer, maar tijdens wedstrijden in de gang. Het vriendelijke verzoek aan alle scheidsrechters is om deze jasjes tijdens de wedstrijden te dragen en weer op te hangen na de wedstrijd.

[ ..lees meer ]
19-3
Young Umpire Challenge 2016

Zondag 19 juni aanstaande vindt hét event voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar) plaats: de Young Umpire Challenge 2016. Een dag vol leerzame en inspirerende workshops die jonge scheidsrechters een stap verder helpen. Sommige deelnemers krijgen daarnaast de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen.
[ ..lees meer ]
23-11
HCW fietskratje......nu te Koop!

Hoe leuk is dit.....fietsen met je eigen HCW fietskrat. Heb je geen geschikte fiets dan staat het ook superleuk in de kamer en kun je het gebruiken om spullen leuk in op te bergen. Hoe dan ook, de HCW kratjes zijn leverbaar en te bestellen via:
[ ..lees meer ]
12-10
Meer info over HCW app

Wat zijn de mogelijkheden van de HCW app, lees in de bijlage hoe je nog meer uit de app kunt halen!

Bijlage: HCW app.pdf
3-10
Gebruiksaanwijziging HCW scorebord

Beste leden,
Van de Rabobank heeft HCW een scorebord cadeau gekregen. Vandaag is het opgehangen.
Hier even de gebruiksaanwijzing:
Achter de bar bij de lichtschakelaars van het clubgebouw zit een extra schakelaar met een lichtje in het midden.
Als je deze omzet is het scorebord actief.
[ ..lees meer ]
3-9
Rent-a-Bartender

Kan/wil je je bardiensten niet invullen……..
Wanneer je een bardienst niet kan nakomen of geen zin hebt, dan ben je verplicht om zelf voor vervanging te zorgen. Het niet invullen van je bardiensten leidt tot een geldboete... en zover hoef je het niet laten komen, want: je kunt proberen met een mede-lid te ruilen;
[ ..lees meer ]

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors