Agenda

28-5,  Tea Dansant
17-6,  Jongste Jeugd Dag
18-6,  Super Sunday 2017
1-7,  RABObank Sponsor Fie
17-8,  Go4hockey clinic twe
hele agenda >


Vandaag jarig

Hind El Bransi
Kim van der Pompe
Suus Zwart

Statistieken

zondag 28 mei 2017
Aantal leden (info) 409
Nu online 7
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 82,6%28-5
Zomerhockey

Hallo fanatieke hockeyers van HCW. De zomerstop staat weer voor de deur en dan moet het hockey weer een lange tijd gemist worden.
[ ..lees meer ]
28-5
Oproep aan hockeyende Dames in Waddinxveen e.o.

Hallo hockeyende ladies in omgeving Waddinxveen,  Afgelopen jaar hebben we met Dames 1 lang meegedaan om de bovenste posities en hebben dit helaas niet mogen bekronen in het staartje, maar toch hebben we een heel leuk en fanatiek seizoen kunnen draaien met elkaar. Dit was onder andere omdat we gewoon een goed bezet team hadden.
[ ..lees meer ]
22-5
Fiets voor HCW mee met de RABOBANK sponsorfietstocht

Op zaterdag 1 juli 2017 vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets met familie en vrienden mee!
Meefietsen = Geld verdienen voor HCW!
[ ..lees meer ]
22-5
Thé Dansant aanstaande zondag 28 mei

Aanstaande zondag (28-05-2017) is het de laatste keer dit seizoen dat alle senioren teams thuis spelen. Er zal op deze dag daarom ook een TD zijn.
[ ..lees meer ]
12-5
Algemene Ledenvergadering 20 juni 2017

Het bestuur nodigt alle leden, ouders van leden en ereleden graag uit voor de voorjaars-ALV op 20 juni om 20.00 uur in het clubhuis. De agenda volgt later.
[ ..lees meer ]
26-4
Voorlopige teamindeling Senioren en Junioren seizoen 2017-2018

We zijn weer volop bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Het is soms onzeker in welk team je ingedeeld gaat worden en daarom hebben we dit jaar een voorlopige indeling gemaakt van de junioren en de senioren teams om die onzekerheid weg te nemen. De trainers hebben bij de spelers geïnventariseerd wat hun plannen voor volgend jaar
[ ..lees meer ]


Bijlage: Teamindeling senioren en junioren 2017-2018.pdf
18-4
Gezocht: Barhoofden

Als barhoofd zorg je dat de barvrijwilligers hun diensten kunnen draaien. Je opent het clubhuis en ondersteunt de barvrijwilligers om de bar/het clubhuis in gereedheid te brengen. Daarna heb je "vrij", je hebt alleen telefonische achterwacht, maar meestal zijn er wel voldoende "grijze haren" op de club aanwezig.  Aan het einde van de
[ ..lees meer ]
11-3
GO4Hockey komt weer naar HCW

Go4hockey komt op 17 en 18 augustus naar HCW voor een 2-daags hockeykamp waarbij de kinderen wel gewoon thuis slapen. Voor meer informatie en opgeven www.go4hockey.nl

[ ..lees meer ]


Bijlage: Poster go 4 hockey(1).jpg
19-9
Bijverdienen als scheidsrechter?

Ben jij op zoek naar een lucratieve bijverdienste en vind jij fluiten op zaterdag of zondag leuk? Meld je dan aan en verdien € 10,00 per wedstrijd op zaterdag of € 15,00 op zondag. Je helpt hiermee jouw clubgenoten om hun fluitbeurt tegen een gering bedrag over te nemen en de spelende teams die zonder scheids niet kunnen spelen.
[ ..lees meer ]

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors