Agenda

De agenda is vandaag leeg.
hele agenda >


Vandaag jarig

Rogier Bos
Isa de Kruijf

Statistieken

dinsdag 24 januari 2017
Aantal leden (info) 393
Nu online 3
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 81,9%
22-1
Zaalkampioen? Stuur je teamfoto in....

Het zaalseizoen loopt weer voorzichtig naar het einde, sommige teams spelen dit weekend alweer de laatste wedstrijd.  Wij vinden het leuk wanneer de zaalkampioenen een teamfoto maken en deze sturen naar communicatie@hcwaddinxveen .nl zodat we een foto op de site en facebook kunnen plaatsen. We wensen iedereen heel veel
[ ..lees meer ]
22-1
Veldtraining afgelast

In verband met de vorst zijn de velden niet bespeelbaar. Alle veldtrainingen zijn derhalve afgelast. Zodra de trainingen weer van start gaan zullen we dit op de website en Facebook publiceren.
9-11
Rent-a-scheids

Bij iedere wedstrijd zijn 2 scheidsrechters ingedeeld. Natuurlijk weten we dat niet iedereen zin heeft om wedstrijden te fluiten en dan maar besluiten om niet te komen. Wat volgt is een boete…..daar is helemaal niemand blij mee.
[ ..lees meer ]
19-9
Bijverdienen als scheidsrechter?

Ben jij op zoek naar een lucratieve bijverdienste en vind jij fluiten op zaterdag of zondag leuk? Meld je dan aan en verdien € 10,00 per wedstrijd op zaterdag of € 15,00 op zondag. Je helpt hiermee jouw clubgenoten om hun fluitbeurt tegen een gering bedrag over te nemen en de spelende teams die zonder scheids niet kunnen spelen.
[ ..lees meer ]

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors