Agenda

7-6,  Final Friday
15-6,  Jongste Jeugd Dag
21-9,  Bitjes hapdag
hele agenda >


Vandaag jarig

Eric Geels

Statistieken

zondag 26 mei 2019
Aantal leden (info) 352
Nu online 7
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 88,4%25-5
Meld je aan voor Final Friday !!

Er hebben zich al veel teams ingeschreven voor Final Friday op 7 juni 2019. Vergeet je niet om je als team in te schrijven !! Inschrijven kan nog tot en met 5 juni 2019 door een mail te sturen naar [email protected] Wij hebben er al enorm veel zin in !!
18-5
Oranje komt naar HCW

Deze zomer is het Europees Kampioenschap voor veteranen in Rotterdam. Als aanloop naar dit toernooi speelt 't Oranje elftal ( 55 + ) woensdagavond 29 mei 2019 om 20.30 uur een oefenpot op ons gloednieuwe waterveld. Een mooie gelegenheid om deze kampioenen op de Sniepweg aan te komen moedigen.
7-5
HCW presenteert onze nieuwe voorzitter !

Op een drukbezochte ALV heeft Ton Vreeburg na 7 jaar de voorzittershamer overgedragen aan Gerrit - Jan van Delft. We zullen hem tijdens Final Friday op 7 juni 2019 nogmaals feestelijk in het zonnetje zetten en willen hem langs deze kant nogmaals danken voor zijn inzet voor de club.
7-5
Nieuwe gezichten in HCW bestuur

Op de ALV van 7 mei hebben vol trots het nieuwe bestuur van Hockeyclub Waddinxveen mogen presenteren. Omdat Gerrit-Jan van Delft het stokje van Ton Vreeburg heeft overgenomen, zal Max van Gils de hockeycommissie gaan leiden. Daarnaast komt Alex Baggerman het HCW bestuur versterken.
26-4
7 juni 2019 Final Friday

Lieve leden, coaches, trainers, managers, familie en andere hockeyvrienden, Aangezien het vorig jaar een groot succes was doen we het dit jaar nog een keer!!! Final Friday!! Nu met een aansluitend feest!!! Elk jaar sluiten onze hockeyteams het seizoen af met een teamdag, barbecue of op andere wijze. Dit jaar willen wij dit graag doen met ALLE
[ ..lees meer ]
25-5
HCW JC1 ook kampioen !!

Na een fraaie 10 - 1 overwinning op Zoetermeer zijn de jongens van HCW JC1 ook kampioen !!! Edo Herrera & Robert-jan Karsman mogen trots zijn op hun team.
25-5
HCW MD1 kampioen

Dankzij een fraaie overwinning op HC Alphen mogen de meiden van HCW MD1 zich sinds vanmorgen kampioen noemen. Proficiat !!
23-5
Gevonden Voorwerpen

Renate de Baare heeft de gevonden voorwerpen weer opgeruimd en op de foto gezet. ( Een compleet overzicht vind je op onze facebook pagina ) Kijk of je spullen herkend en maak met Renate een afspraak ( [email protected] ) om jouw spullen weer op te halen.

Bijlage: gevonden voorwerpen voorjaar 2019.pdf
21-5
De E.H.B.O. koffers zijn weer aangevuld.

Alphega Apotheek van den Dries sponsort ook dit seizoen Hockeyclub Waddinxveen met een aantal goedgevulde E.H.B.O. koffers. Waarvoor dank ! We kunnen dus weer veilig het hockeyveld op.
21-5
Kun jij deze jongens aan ?

Dit seizoen is HCW JA1 tweede geworden in hun poule. Een aantal jongens zal doorschuiven naar onze Heren teams en we zijn dan ook hard op zoek naar sportief talent dat volgend jaar samen met HCW JA1 wil strijden voor de eerste plek. Ben je tussen de 16 & 18 jaar dan kun je de komende weken (gratis) meetrainen op ons waterveld hoe leuk dit team
[ ..lees meer ]
3-5
Geslaagde keepersclinic

De HCW keepers kunnen terugkijken op een geslaagde keepersclinic van Pi-Academie. Ze hebben ruim twee uur staan buffelen op uitdagende oefeningen op ons hoofdveld. Pia de Wolf & haar trainers bedank voor deze leerzame dag.
28-4
Voorjaarsschoonmaaks door ALECS

ALECS heeft ons clubhuis weer een grote voorjaarsschoonmaak gegeven zodat we de laatste 2 competitie maanden onze gasten in een fris clubhuis kunnen ontvangen.

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors