Agenda

20-11,  ALV HCW
20-6,  Jongste Jeugddag
hele agenda >


Vandaag jarig

Er is niemand jarig vandaag

Statistieken

maandag 18 november 2019
Aantal leden (info) 323
Nu online 25
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 89,5%11-11
Spierballen gezocht !!

Vanaf eind november zullen onze HCW teams de sporthal opzoeken voor hun zaaltraining. We zijn echter nog hard op zoek naar extra handjes om op donderdag avond 21 november onze zaalbalken ook naar de zaal te brengen. Stuur een berichtje naar Folkert Pieters als je een uurtje kan helpen sjouwen.
6-11
Zaaltraining 2019 - 2020

De zaalcompetitie staat weer voor de deur. De definitieve wedstrijddata zijn op dit moment nog niet bekend maar Folkert & Mirjam hebben hard gepuzzeld om voor onze teams een passend trainingsschema te maken op basis van de beschikbare sportzalen. Net als afgelopen seizoen traint elke ploeg 1x in de zaal en ( als het weer dat toelaat ) ook 1x
[ ..lees meer ]


Bijlage: trainingsschema 2019-2020-print.pdf
1-11
Onze ALV wordt 2 weken uitgesteld.

De eerder geplande ALV van woensdag 6 november wordt verschoven naar woensdag 20 november. Ons bestuur heeft iets langer nodig om hun huiswerk af te ronden en hun werk zorgvuldig aan nieuwe bestuursleden over te dragen. We vragen hiervoor uw begrip en hopen u op 20 november vanaf 20.00 uur alsnog te verwelkomen.
30-10
Keepersclinic groot succes

De herfstvakantie werd sportief afgesloten met flitsende keepersclinic van Pi-Academie. Onder leiding van Pia de Wolf hebben haar trainers onze keepers klaar gestoomd voor de rest van het seizoen. Black Bear heeft alle deelnemers na afloop nog verrast met een met een fraaie bidon.
11-11
Gevonden Voorwerpen

De mand met gevonden voorwerpen is weer uitgezocht en Renate heeft alle spulletjes in een duidelijk overzicht bij elkaar gezet. Stuur een berichtje naar Renate de Baare ( [email protected] ) als je de spullen op de foto herkent.

Bijlage: gevonden voorwerpen oktober 2019 B.pdf
21-10
Scoren bij Volvo Hooftman

Dit jaar is Volvo Nederland 25 jaar fan van de Nederlands hockeywereld. Ter ere van dit jubileum introduceerde Volvo Car Nederland dit voorjaar de Clubbonus Selekt. Dit betekent dat Volvo Car Nederland, wanneer een HCW lid ( of een ouder / verzorger van een van onze leden ) een auto koopt bij Volvo Hooftman, € 1000 bij een nieuwe Volvo of
[ ..lees meer ]

Inloggen
Hoofdsponsors
Sponsors